ТУЧА НА ПЕШАЧКОМ ПРЕЛАЗУ У НИШУ: Оборени пешак се обрачунао са возачем

Ј.Ћ.

недеља, 12. 05. 2019. у 12:23

ТУЧА НА ПЕШАЧКОМ ПРЕЛАЗУ У НИШУ: Оборени пешак се обрачунао са возачем

Фото: Илустрација

У Нишу је било посла и за лекаре Хитне помоћи и за полицајце, јер су се оборени пешак и возач после незгоде потукли.
Ниш - Тридесетседмогодишњи Лесковчанин И.В. задобио је лакше повреде главе и руке, када га је у суботу око 17 сати аударио ауди за чијим воланом је био С.П. (54). Незгода се догодила у улици Димитрија Туцовића  близини Железничке станице, а како сазнајемо, изреволтиран обарањем, пешак је након незгоде устао и потукао се са возачем „аудија“ због чега је интервенисала и полиција.


- Након саобраћајне незгоде дошло је до физичког контакта. Полиција ради на утврђивању саобраћајне незгоде, а о свему је обавештено Основно јавно тужилаштво у Нишу – кажу у ПУ Ниш.


Прочитајте још: ДРАМА НА ЗЕЛЕНОМ ВЕНЦУ: Туча у аутобусу 77, сукобиле се две групе, полиција хитно интервенисала


Пешак је, како кажу у Хитној помоћи, после указане помоћи и ургентног збрињавања на лицу места, повређени пешак је превезен у Ургентни центар ради даље дијагностике и лечења.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Meda

13.05.2019. 07:01

Toliko je bio povređen, da je stigao da se tuče sa vozačem. A onda je kada je došla hitna legao na nosila, da bi naplatio povrede. Koliko smo pokvaren narod govore primeri sudara gde je šteta ram za tablicu ili ogrebotine na braniku, a lik iza izglumi, dobije kragnu i 150.000 din. i utera ovog drugog u krivičnu prijavu. Obeleži čoveka za celi život jel je krivično gonjen. Nema dalje...dno....