ОБЈЕКТИВОМ ПРОТИВ ЗАБОРАВА: Изложба форографија у КЦ „Рибница“

Г.Ћ.

четвртак, 25. 04. 2019. у 13:45

ОБЈЕКТИВОМ ПРОТИВ ЗАБОРАВА: Изложба форографија у КЦ „Рибница“

Фото: КЦ „Рибница“

У Галерији Културног центра „Рибница“ у Краљеву отворена је изложба фотографија младе краљевачке уметнице Звездане Мутаповић, студенткиње треће године сликарства на Факултету ликовних уметности у Београду, под називом „Светлости и сенке“

КРАЉЕВО – У Галерији Културног центра „Рибница“ у Краљеву отворена је изложба фотографија младе краљевачке уметнице Звездане Мутаповић, студенткиње треће године сликарства на Факултету ликовних уметности у Београду, под називом „Светлости и сенке“.

На свечаном отварањи изложбе коју ће заинтересовани моћи да погледају до 14. маја, осим ауторке говорили су и Јелена Крунић Славковић и Милорад Цујо Вујашанин.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ЛЕПОТА СА СТАЗА: Изложба скулптуре у СБ „Бања Ковиљача“


- Фотографија се може доживети као средство борбе против пролазности и заборава, моменат који сам ја, као уметник, решила да уоквирим и продужим му трајање. Већина изложених фотографија је настала случајно, у моменту када нисам размишљала да ћу имати изложбу или да ћу их послати на неки конкурс - рекла је овом приликом Звездана Мутаповић која је до сада учествовала на више групних и једној самосталној изложби.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације