ТРАГИЧАН КРАЈ ПОТРАГЕ: После шест дана пронађен Кикинђанин

Р.Ш.

02. 02. 2019. у 16:38

ТРАГИЧАН КРАЈ ПОТРАГЕ: После шест дана пронађен Кикинђанин

Слободан Бубуљ - Фото: Приватна архива

Тело Кикинђанина Слободана Бубуља (71), који се изгубио у понедељак, када се из града није вратио кући, пронађено је данас у улици Југовићево сокаче у Кикинди
Тело Кикинђанина Слободана Бубуља (71), који се изгубио у понедељак, када се из града није вратио кући, пронађено је данас у улици Југовићево сокаче у Кикинди. Тело мушкарца у каналу поред коловоза приметили су пролазници, а идентитет преминулог потврдили су рођаци.

На телу настрадалог нема видљивих трагова насиља, а да би се утврдио тачан узрок смрти послато је на обдукцију у Центар за судску медицине у Нови Сад.

Прочитајте још: НЕСТАО КИКИНЂАНИН: Отишао по пензију и није се вратио

Како смо већ писали, пензионер Слободан Бубуљ, из стана на Микронасељу, где је живео са супругом, отишао је у понедељак пре подне како би у банци подигао пензију. Међутим, из центра града није се вратио у очекивано време, па га је супруга позвала телефоном. Јавио јој се око 14 сати и рекао да иде кући. Међутим, до стана није стигао ни до увече па је породица нестанак пријавила полицији.

Од понедељка је трајала потрага за овим човеком, кога су познавали многи Кикинђани, јер је Слободан Бубуљ дуго година радио је у општини Кикинда, био је познат и по томе што је у младости играо кошарку, а после је био кошаркашки тренер.

Породица Бубуљ је захвална многим суграђанима који су се интересовали за Слободанов нестанак и који су преко медија и друштвених мрежа објављивали његову фотографију у нади да ће се јавити неко ко га је приметио.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације