После дочека уводе се ванредни поласци аутобуса

Љ. П.

четвртак, 27. 12. 2018. у 16:41

После дочека уводе се ванредни поласци аутобуса

У ЈГСП рационална организација Фото Д. Д.

Градски превоз за новогодишње и божићне празнике биће организован према потребама грађана

ЗА дочек Нове године, који ће бити организован на неколико локација у центру града, аутобуси ЈГСП "Нови Сад" ће до поноћи саобраћати по реду вожње за радни дан, а пола сата после поноћи биће уведени ванредни поласци за Детелинару, Петроварадин, Ново насеље, Клису, Адице и Сремску Каменицу.

Поласци за приградска насеља су по реду вожње у 1.15 часова за Ковиљ, Бегеч и Степановићево. Аутобус за Беочин полази у један сат после поноћи, Темерин у 1.15 и за Сремске Карловце у 1.50 сати. Поласци за Беочин и Темерин биће појачани зглобним аутобусима. За време празника, односно 31. децембра аутобуси ће саобраћати по реду вожње за радни дан, 1. и 2. јануара, као и 6. и 7. јануара, аутобуси ће саобраћати по реду вожње за недељу.

Прочитајте још - Нови Сад: Нуде и лажне карте

У циљу рационалне организације, Јавно градско саобраћајно предузеће "Нови Сад" ће плански прилагодити поласке умањеним захтевима на линијама 1, 3, 4, 5, 5Н, 8, 11Б и 17.

Киосци за продају маркица у Шафарикововој улици и платоу испред Железничке станице, 31. децембра ће радити од 6 до 15 часова, а на Футошкој пијаци од 8 до 15. Другог јануара киосци ће бити отворени од 8 до 15 часова, односно од 6 до 20 часова.

Шалтери за продају радничких маркица на Међумесној аутобуској станици биће отворени 3. и 4. јануара од 7 до 16.45 часова, а 5. јануара од 7. до 14.45 часова.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације