Руководство Јавног предузћа "Ресавска пећина" у Деспотовцу саопштило је данас да продужава сезону због топлог времена током јесени, као и да је одлучило да почне са организацијом венчања у Ресавској пећини и код водопада Лисине. Протеклог лета неколико парова венчало се у Ресавској пећини, те је на основу њиховог позитивног искуства оцењено да у фокусу промоције предузећа буду и такви догадјаји, наводи се у саопштењу.

Заинтересовани парови позвани су да контактирају предузеће за више информација, јер је у току период планирања венчања за идућу годину.

Водичи у Ресавској пећини радиће ове године до 3. децембра, а због зимског рачунања времена пећина ради од 8 до 16 часова до пролећа наредне године када почиње нова сезона.

Посетиоци могу и после 16 часова да посете пећину када је дежуран чувар природе који их такодје може повести у обилазак.

Ресавску пећину је ове године, до сада, посетило 58.500 људи, око 1.500 више у односу на целу претходну годину, продужетком сезоне у предузећу очекују да остваре циљ од 60.000 посетилаца до краја године.

Током предстојећег државног празника 10, 11. и 12. новембра предузеће ће радити сваког дана у стандардном радном времену.