Заборавни, вратите бицикле

В. ИЛИЋ

петак, 02. 11. 2018. у 06:13

Заборавни, вратите бицикле
Предузеће из Чачка апелује на несавесне суграђане да врате двоточкаше, да не би било ангажовани полиција и судски извршитељи

С ОБЗИРОМ на то да има Чачана који и по дуже од месец дана задржавају бицикле изнајмљене од овдашњег ЈП “Паркинг сервис”, директор Зоран Благојевић је на несавесне апеловао да их што пре врате и омогуће сервисирање, те припрему за наредну сезону. У супротном ће се, каже, сматрати да су бицикли украдени, па ће бити ангажовани и полиција и судски извршитељи...

- Свима “заборавнима” смо телефонирали и опоменули их, а они листом поручују да ће их сигурно вратити. Има и појединаца који су са закашњењем дотерали позајмљени бицикл и платили за све дане колико су били у прекорачењу. То показује да је цена изнајмљивања била и више него повољна - каже Благојевић и објашњава да је минула сезона заправо била део пилот-пројекта током којег се показало да је ово ипак добар потез.

Јер, упркос веровању да многи Чачани већ поседују сопствене бицикле, испоставило се да их радо изнајмљују чак и читаве породице које су намериле да овако оду до Овчар бање и назад, на пример.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Најам "точка" код касарне

ДРАСТИЧНО ПОСКУПЉЕЊЕ

Уз напомену да ће уследити свеобухватна анализа досадашњих искустава, а онда ће конкретни предлози бити прослеђени Градском већу и локалној скупштини, Зоран Благојевић претпоставља да ће догодине најам двоточкаша бити драстично скупљи од досадашњих 120 динара дневно - управо да би се предупредило предуго и неоправдано задржавање. У плану је да овај својеврсни сервис почне са радом и на територији Овчара, те Атомске бање.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације