Напредњаци поделили све функције у Ћуприји

З. ГЛИГОРИЈЕВИЋ

12. 05. 2016. у 09:23

Одржана конститутивна седница локалног парламента, после које су кадровска решења у граду на Раваници углавном остала иста

Напредњаци поделили све функције у Ћуприји

Детаљ са заседања на којем су изабрани нови - стари руководиоци

ЋУПРИЈА - Нови председник Скупштине општине је Бранимир Тасић, са листе под именом "Александар Вучић - Србија побеђује", а његов заменик биће Славко Цветковић који је ову функцију обављао и у претходном сазиву, баш као и Далиборка Ковачевић, која остаје секретар СО.

Како је одлучено на конститутивној седници локалног парламента, неће се мењати ни прва два човека општине, с обзиром на то да је за председника поново изабран Нинослав Ерић, а за његовог заменика Илија Пауновић.

Тако су напредњаци "побрали" све важне функције и конкретизовали изборни резултат, односно чињеницу да су од укупно 37 освојили чак 30 мандата. ГГ "Раваница" има четири, а листа ЈС-СПС три одборника...

- Показало се шта Ћуприја жели и куда хоће да иде. Током претходне две године смо поставили темеље за развој индустријске средине, али и спорта и културе. Нови циљеви у предстојећем мандату биће да лествицу подигнемо толико високо, да ће свака наредна власт морати да прескочи циљ који будемо поставили - најављује Ерић.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације