Пожар у Кинеској четврти, без жртава

Н.С.

уторак, 05. 01. 2016. у 00:15

Пожар у Кинеској четврти, без жртава
Барака фирме "Мостоградња" на Булевару Деспота Стефана, одмах поред Моста слободе, у популарној "Кинеској четврти", како је потврђено "Новостима" у Ватрогасној бригади, изгорела је у понедељак касно поподне
БАРАКА фирме "Мостоградња" на Булевару Деспота Стефана, одмах поред Моста слободе, у популарној "Кинеској четврти", како је потврђено "Новостима" у Ватрогасној бригади, изгорела је у понедељак касно поподне. У овом пожару, како сазнајемо, повређених није било.

На бараци се прво запалио кров и део зида, а после тога, ватра се проширила, па је барака потпуно изгорела. Ватрогасци су, правовременом интервенцијом спречили да се пожар прошири на друге објекте.

Према незваничним информацијма, узрок пожара би могао да буде димњак који се запалио, или дотрајале електричне инсталације.


Коментари (1)

Ivan

05.01.2016. 08:25

Clanak sam procitao nekoliko puta da bih proverio da mozda ne gresim. Nigde ni jedne jedine reci o tome iz kog grada je ova vest. Verujte mi da vecina ljudi iz Vranja, Priboja, Subotice, Valjeva... pojma nema u kom gradu se nalazi Most slobode. Ovim ne zelim da povredim Novosadjane i njihov duboki i opravdani pijetet prema ovom mostu vec da upozorim autora clanka na neprofesionalnost.