Радници здрави, у позоришту смрди

Ј. С.

10. 10. 2015. у 08:44

Радници здрави, у позоришту смрди

Градоначелник Зоран Антић о свему обавестио Министарство

Испитивања која су обављена на ВМА у Београду, показала су да код четири радника којима је позлило док су радили у подрумским просторијама у позоришту у изградњи нема знакова тровања

ВРАЊЕ - Испитивања која су обављена на Војномедицинској академији у Београду, показала су да код четири радника којима је позлило док су радили у подрумским просторијама у позоришту у изградњи нема знакова тровања. Градоначелник Врања Зоран Антић каже да се очекује извештај и Института "Винча", после чега ће, када се све узме у обзир, радови бити настављени.

- Нема знакова тровања бензином или фенолом - рекао је Зоран Антић.

Према његовим речима, стручњаци из Института "Винча" су обавили у узорковање коришћеног материјала у првој фази извођења радова.

- Обављене су и консултације са ресорним министарством и ми ћемо као инвеститори спровести све мере заштите на раду - казао је Антић.

Према његовим проценама, испитивања неће трајати дуже од петнаестак дана.

Градоначелник каже да руководство града ништа неће препустити случају, а како каже, и сам је имао прилику да се увери да у позоришту нешто смрди и да у неким деловима зграде постоји непријатан мирис.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације