Директор школе на послу после пипкања девојчице?

Љ. ПРЕРАДОВИЋ

11. 06. 2015. у 09:20

Повратак са боловања в. д. директора ОШ "Светозар Милетић" у Тителу Бојислава Ђурђевца, узнемирио је поједине родитеље

Директор школе на послу после пипкања девојчице?

Илустрација

ТИТЕЛ - Повратак са боловања в. д. директора ОШ "Светозар Милетић" у Тителу Бојислава Ђурђевца, против кога је суграђанин Д. П. поднео кривичну пријаву због сумње да је на недозвољен начин додиривао његову девојчицу предшколског узраста, а затим га и физички напао, узнемирио је поједине родитеље тителских основаца.

Посебно их брине то што им је непозната судбина кривичне пријаве са, како кажу озбиљним оптужбама, и да ли се против челника школе води поступак. Сматрају да је требало да буде суспендован.

По тврдњама појединих родитеља, који су се јуче јавили нашем Дописништву у Новом Саду, в. д. директора је јуче, после боловања, које је узео пре недељу дана, дакле, после физичког напада девојчициног оца, дошао на посао.

Неки од запослених кажу да су га видели у школској згради, али да им није познато да ли се вратио на посао, или је само навратио. Он сам није хтео да каже да ли се вратио својим обавезама на послу.

- Не бих да коментаришем - кратко нам је телефоном рекао Ђурђевац.

ТУЖИЛАШТВО

ПРОСВЕТНИ инспектор у Тителу Надежда Стојановић каже да ће мере моћи да предузме тек када добије одговор из новосадског Основног јавног тужилаштва. Стигла је анонимна представка, али на основу ње не могу ништа да предузмем, предочила је она.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације