Пас на изложби повредио девојчицу

Д. Ст.

31. 07. 2014. у 18:29

Кавкаски овчар једног од излагача на изложби паса свих раса, одржаној 26. јула на Брђанци у Алексинцу, лакше повредио седмогодишњу Хану Јовановић

АЛЕКСИНАЦ - Неспорно је да је кавкаски овчар једног од излагача на изложби паса свих раса, одржаној 26. јула на Брђанци у Алексинцу, лакше повредио седмогодишњу Хану Јовановић из Сокобање.

Чудно је само, каже Топлица Здравковић, председник Кинолошког друштва „Миливоје Прендић“, иначе, организатора изложбе, да се галама око тога дигла тек после неколико дана и уз накнадно изношење бројних неистина.

- Мајка девојчице тог дана била је коректна и чак није инсистирала да се обавести полиција - каже, за „Новости“, Здравковић.

Иначе, мала Хана је са мајком, и то после повређивања, такође учествовала у ревијалном делу са своја два љубимца, те је чак добила и признање. Тачно је и да је власник кавкаског овчара Жарко Терзић из Ниша везао своје псе, али им није ставио корпу. Девојчица је протрчала поред њих, пас је инстинктивно реаговао, скочио и нанео јој лакше повреде.

Према Здравковићевим речима, по повратку девојчице са Хируршког одељења, где је превијена, уз ветеринара, анализирана је ситуација. Мајка је рекла да не намерава да подноси тужбу и на томе се све завршило.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације