Српски ватерполиста Душан Мандић рекао је да ће његова екипа дати све од себе да освоји златну медаљу на Олимпијским играма и да очекује спектакл у финалу против Хрватске.

- Нема ту шта да се сакрије више, биће то прави ватерполо спектакл и сигуран сам да ћемо уживати. Даћемо све од себе да победимо - рекао је Мандић новинарима у Рио де Жанеиру.

Мандић је казао да је Хрватска значајно подигла ниво игре у односу на претходна такмичења.

- Хрватска је подигла ниво игре. То је другачија екипа од оне из финала у Казању и Бергаму. Али, имамо своје адуте..

Како је рекао, ватерполистима много помаже одлична атмосфера у целом српском
олимпијском тиму.

- Атмосфера је одлична, вибрације су позитивне. Честитам освајачима медаља, а онима којима финиш тек следи, желим срећу - рекао је Мандић.

Сава Ранђеловић је рекао да очекује велику борбу.

- Приводимо припреме крају. Одлично познајемо Хрватску, нема шта да кријемо, ни ми ни они, финале је Олимпијских игара и то је то. Финале је, даћемо све од себе да освојимо златну медаљу - рекао је Ранђеловић.

Према његовим речима, српски ватерполисти су подигли самопоуздање и играју све боље, што очекује да се настави у финалу. Он је казао да је задатак да се у одбрани игра на највишем нивоу.

- Задатак је да спречимо Сандра Сукна као њиховог најбољег играча, центра Луку Лончара и двојицу леворуких играча. Ако успемо, мислим да неће бити проблема - казао је Ранђеловић.

Утакмица ће почети у суботу у 22.50.