ОСС демантује председника Визуре: Радојчић не говори истину

В. Н.

петак, 03. 07. 2020. у 20:35

ОСС демантује председника Визуре: Радојчић не говори истину

Илустрација фото: Depositphotos

Савез у свом саопштењу тврди да су неистините и злонамерне тврдње Радојчића да му је ускраћен новчани износ освојен у Лиги шампиона
ОДБОЈКАШКИ савез Србије у свом саопштењу тврди да су неистините и злонамерне тврдње председника Визуре Зорана Радојчића да му је ускраћен новчани износ освојен у Лиги шампиона.

У ОСС постоји документација која је презентована Радојичићу по којој је добио сав преостали новчани износ после одбијања своте за котизацију, лиценцирање, таксе и осигурање, које је Савез платио Европској федерацији на почетку такмичења. Наиме, ЦЕВ комуницира са националним федерацијама, па је то уобичајен начин плаћања обавеза, односно награда.

Савез је демантовао и остале наводе Радојичића о прекиду првенства, о развоју играчица. Подсећају да се девојке проводе више месеци у репрезентацији. Питају се и одакле Радојичићу став да Савез воде најгори људи, када се зна да је председник Зоран Гајић олимпијски и европски шампион, светски вицешампиона са репезентацијом Југославије.

Подсећају да су обе наше селекције шампиони Европе, а даме и светске првакиње и олимпијске вицешампионе.

Наглашавају да генерални спонзора Банка Поштанска штедионице сноси трошкове такмичења, а Савез је клубовима, па и Визури, поколони гефлор подлогу. Подсећају да ће ОСС уз помоћ државе клубовима у наредној сезони покрити све трошкове организације мечева и путовања у евро-куповима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације