Син Михаела Шумахера: Ускочио сам у возило са три године

Новости онлине

30. 06. 2020. у 14:00

Син Михаела Шумахера: Ускочио сам у возило са три године

Мик Шумахер фото: ЕПА

Вози за Фераријеву филијалу у Формули 2, похађа Фераријеву академију и врло је амбициозан

Пуних седам година је прошло од када је фантастични возач Формуле 1 Михаел Шумахер доживео несрећу на скијању и пуних седам година је прикован за кревет, без показивања у јавности.


- Он је у најбољим могућим рукама и дајемо све од себе како бисмо му помогли. Схватите нас, поштујемоњегове жеље да његово здравље остане тајна. Све што је људски могуће како бисмо му помогли, ми радимо. Тако осетљиву тему, као што је здравље, држимо у приватности јер он то жели -рекла је Шумахерова супруга Корина која је досад јавности открила једино да је седмострукипрвак Формуле 1 непокретан.


Михаеловим стопама у Формули 1 кренуо је његов син Мик. Вози за Фераријеву филијалу у Формули 2 и похађа Фераријеву академију. Мик је на страници свог спонзора написао писмо у ком се дотакао своје ране љубави према тркама.


- Врло рано сам схватио да желим да будем возач Формуле 1 и њен шампион. Ускочио сам у го-карт када сам имао три године, а саосам сам већ возио такмичења. Када сам имао 11, 12 година, схватио сам да тиме желим професионално да се бавим.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације