Селектор Србије позитиван на тесту: Дејан Савић има вирус корона!

Ђ. С.

недеља, 21. 06. 2020. у 13:10

Селектор Србије позитиван на тесту: Дејан Савић има вирус корона!

Дејан Савић Фото: Н. Параушић

После Немање Вица, позитиван на тесту је и селектор Дејан Савић
ТРОФЕЈНИ селектор српских ватерполиста Дејан Савић заражен је вирусом корона. То је установљено после тестова који су урађени за викенд, а Савић је у недељу обавио додатне прегледе како би се утврдило колико је вирус јак и како ће се лечити у даљем периоду.

Тестирани су и сви остали чланови државног тима, али, према незваничним информацијама, нико више није позитиван на вирус корона. Селектору "делфина" сада предстоји двонедељна изолација, само је дилема да ли ће то време провести у болници или у кућним условима, што ће зависити од симптома.

Подсетимо, у петак је обелодањено и да је центар националног састава Немања Вицо зарежен короном. Како је саопштено из Савеза, Вицо је имао температуру која се нија спуштала неколико дана, па је због тога тестиран. Некадашњи центар Партизана се последњих дана осећа добро, температуру нема, а наредне две недеље ће провести у кућној изолацији.

Убрзо после тога су обустављене све активности репрезентације, која је на Кошутњаку на окупу од краја маја и која је, према плановима, требало да ради два месеца.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације