Спортски гени у породици Даниловић: Соња у одбојкашкој репрезентацији Србије

Ми. Рогач

четвртак, 11. 06. 2020. у 16:47

Спортски гени у породици Даниловић: Соња у одбојкашкој репрезентацији Србије

Соња Даниловић (прва с лева у горњем реду) са другарицама Фото: ОСС

Остале девојке су много фине, баш су нас лепо прихватиле, не понашају се према нама као према деци него као према другарицама - прича Соња

ДРУГИ тим наше сениорске одбојкашке репрезентације, који чине талентоване играчице из домаће лиге, од 1. јуна ради на Убу. Своје место међу надама за будућност заузела је и Соња Даниловић (14), млађа ћерка Предрага Даниловића, прослављеног кошаркашког аса и садашњег председника КСС.


- Веома ми је драго што имам прилику за овакво искуство - каже Соња. - Остале девојке су много фине, баш су нас лепо прихватиле, не понашају се према нама као према деци него као према другарицама.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Корона покосила "орлове": Одбојкаши баш немају среће, после Атанасијевића има још заражених


Соња је 2006. годиште, чланица је ОК Визура и ове године је била позвана и на тренинге пионирске репрезентације. Сада ће њен квалитет моћи да види и селектор Терзић.


- Не дешава се често да неко има прилику за контакт са таквим тренерима, уз то и да добије неки савет од њих како да напредује. Имамо одличне услове. Тренинзи су напорни, али мени је драго због тога. Видим колико сам напредовала у претходних десет дана. Тренери имају обзира да смо ми млађе, виде кад се уморимо. Кажу да станемо, да одморимо, брину се.


Даниловићева зна колико ће јој ове две недеље рада значити за наставак каријере.


- Кад се вратим у Београд, знаћу нове покрете, другачији стил игре, технику. Биће ми драго да у клубу покажем шта сам све овде научила - закључила је Соња Даниловић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације