Српске одбојкашице срећне што поново тренирају заједно

Бета

уторак, 02. 06. 2020. у 22:30

Српске одбојкашице срећне што поново тренирају заједно

Фото: ОСС

Женска одбојкашка репрезентација Србије почела је у понедељак са тренинзима, а чланице тима су данас рекле да су пресрећне што су поново заједно

Женска одбојкашка репрезентација Србије почела је у понедељак са тренинзима, а чланице тима су данас рекле да су пресрећне што су поново заједно.

"Одмора нам увек мањка, а сада га је било и превише. С нестрпљењем смо ишчекивале ово. Верујем да је овај почетак феноменална ствар која може свима да нам користи", рекла је Маја Огњеновић током дружења са новинарима.

По њеним речима, циљеви њене екипе су изнад свега, упитана за густ календар који ће уследити после бројних одлагања такмичења услед пандемије корона вируса.

"Олимпијске игре ће бити главно такмичење за које ћемо се спремати и верујемо да ће наша форма тада бити на врхунцу", истакла је Маја Огњеновић.

Њене саиграчице из репрезентације су рекле да су пресрећне што су поново на окупу иако овог лета неће бити такмичења.

"Стварно сам срећна што смо на окупу упркос томе што нема такмичења. Свима нам је пријатно да радимо у познатом окружењу и сјајној атмосфери", навела је Тијана Бошковић.

"Недостајало нам је све ово јер смо без планова остале без тренинга. Наши осмеси довољно говоре о томе", казала је Милена Рашић.

Селектор Зоран Терзић је укупно позвао 40 одбојкашица. Њих 16 ће тренирати у Београду, а 24 у Убу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације