Јанковић продужио уговор са Радничким из Крагујевца

Танјуг

уторак, 02. 06. 2020. у 23:32

Јанковић продужио уговор са Радничким из Крагујевца
Ватерполиста Радничког Филип Јанковић продужио је данас уговор са клубом из Крагујевца

Ватерполиста Радничког Филип Јанковић продужио је данас уговор са клубом из Крагујевца.

Како је саопштено, Јанковић ће бити играч Радничког и у наредној сезони.

"Продужетак уговора био је чиста формалност, јер сам презадовољан атмосфером у клубу, саиграчима, тренером, стручним штабом и комплетним стањем у Крагујевцу. Ова сезона је за мене била доста боља од прошле коју сам провео у Италији. Подиграо сам се играчки и мислим да сам доста напредовао. Сјајно тренирамо, атмосфера је радна и сви у екипи, заједно са тренерима, труде се да све то што боље изгледа", рекао је Јанковић.

Он је додао да остаје жал за прекидом Суперлиге, јер сматра да је Раднички могао и до шампионског пехара.

"Остаје мали горак укус у устима што се није наставило ово првенство, јер смо били у добром ритму након уласка у А1 лигу. Ту су биле неке ствари на које нисмо могли да утичемо, али шта је ту је, настављамо са добрим радом и припремама за следећу сезону - закључио је Јанковић.

Јанковић је поникао у Партизану са којим је освојио три дупле круне, а после једногодишње епизоде у италијанској Катанији, прошлог лета стигао је у Крагујевац.

За Раднички је одиграо 21 утакмицу и постигао 34 гола, а освајању Купа Србије и Регионалне А2 лиге допринео је и бројним асистенцијама и одличним партијама у дефанзиви.