Старт “делфина” на сувом: Уместо ватерполо лопте - кошаркашка у рукама српских асова

В.Н.

понедељак, 25. 05. 2020. у 19:07

Старт “делфина” на сувом: Уместо ватерполо лопте - кошаркашка у рукама српских асова

Ватерполисти на тренингу Фото: Сајт ВСС

Увек је лепо када смо ту. Најважнији део првог дана је био састанак на којем су момци сазнали какве су нам идеје, али које овог пута зависе од спољних околности - рекао је Савић

"ДЕЛФИНИ" су ватерполо лопту заменили кошаркашком. Олимпијски победници данассу почели да раде у сали и теретани Завода за спорт у Кошутњаку. Селектор Дејан Савић је одлучио да прве недеље не скоче у базен, тако да су данасу дворани играли кошарку.


Селектору се јавило 20 играча, а у наредном периоду очекује се да их буде и свих 27, колико их је на списку. Подсетимо, репрезентативци ће вежбати до 25. јула, с тим што ће после четврте недеље добити паузу од 10 дана.


- Увек је лепо када смо ту. Најважнији део првог дана је био састанак на којем су момци сазнали какве су нам идеје, али које овог пута зависе од спољних околности. Овако ћемо да радимо до недеље, а већ наредне ће бити другачије - истиче Савић.


Одлична атмосфера влада и међу ватерполистима. Због обавезне дистанце подељени су у две групе. После заједничког разгибавања једна група је отишла у теретану, а друга је играла кошарку. После сат времена дошло је до промене.