Ватерполисти Радничког из Крагујевца, после два месеца паузе због корона вируса, поново су се вратили у базен.

Како је саопштено, освајачи Купа Србије и Регионалне А2 лиге поново су ускочили у базен и започели припреме, иако је још увек непознато да ли ће се Суперлига наставити.

Због паузе какву не памте да су икада имали, вареполисти Радничког били су срећни када су пре скоро две недеље поново скочили у базен и започели припреме у складу са препорукама Владе Србије.

Тренер Радничког Урош Стевановић захвалио се Граду и Спортском привредном друштву Раднички што су реаговали одмах после попуштања мера и омогућили им да крену са тренинзима.

- Два месеца без тренинга је стварно предугачак период и јако је важно што смо се коначно окупили. У овом тренутку екипа је комплетна, изузев странаца, чији се повратак очекује у слуцају да се настави првенство, што је још увек упитно. Одржавају се састанци у Ватерполо савезу и надамо се да ћемо бити у могућности да завршимо сезону у базену. Надам се да бити онако како смо започели и да после освајања Купа и Регионалне А2 лиге доћи до титуле шампиона Србије. Било како било, најважније је да смо коначно кренули да тренирамо - рекао је Стевановић и додао да би одлука о наставку Суперлиге требало да се донесе почетком јуна.