Иза решетака због силовања, а девојке стоје у реду да га посете: Тајсон је имао више жена у затвору него на слободи

Novosti online

петак, 15. 05. 2020. у 09:50

Иза решетака због силовања, а девојке стоје у реду да га посете: Тајсон је имао више жена у затвору него на слободи

Мајк Тајсон фото: ЕПА

Дошао бих да га обиђем, а чувари су ми рекли да не могу да дођем до њега, јер девојке стоје у реду да би га посетиле - испричао је некадашњи менаџер легендарног боксера
Највећа слабост Мајка Тајсона биле су жене. То тврди његов некадашњи менаџер Рори Холовеј, који је у својој књизи изнео неке занимљиве детаље из живота "гвозденог Мајка".

- Знао сам да у рингу нико није могао да га заустави. Он је једино могао да падне због своје слабости према женама. Његове одлуке нико није могао да мења, а све су имале везе са сексом и женама - рекао је Холовеј, додавши:

- Једно вече сам пазио на њега и остао сам у неверици када сам га угледао са Наоми Кембел. У једном тренутку ми је рекао да мора у тоалет, а онда је и она ушла за њим. Ја сам морао да стражарима са њиховим псима и да свима говорим да је тоалет заузет.

Један од Тајсонових телохранитеља једном приликом је показао списак око 1300 жена с којима је Тајсон био, док је сам боксер у аутобиографији написао да је у затвору, у којем је био од 1992. до 1995. године због силовања, имао толико секса да није имао снаге ни да шета по дворишту. То је у својој књизи потврдио и Холовеј.

- Дошао бих да га обиђем, а чувари су ми рекли да не могу да дођем до њега, јер девојке стоје у реду да би га посетиле. У затвору је имао више жена него када је био ван њега - рекао је Рори Холовеј.