„Срби се боље сналазе од Американаца, син Максим учи ћирилицу“: Чавић за „Новости“ о пандемији, животу у САД, каријери (ФОТО)

С. Крстовић

уторак, 07. 04. 2020. у 09:25

„Срби се боље сналазе од Американаца, син Максим учи ћирилицу“: Чавић за „Новости“ о пандемији, животу у САД, каријери (ФОТО)

Милорад Чавић Фото: Приватна архива

Нема полицијског часа, можемо да се крећемо, али је све затворено и немамо где да одемо. Зато смо скоро све време у кући - прича прослављени српски пливач

МИЛОРАД Чавић тренерску каријеру уместо у Србији, гради у родној Америци. Наш најбољи пливач свих времена је од прошле године први стручњак Кинг канти акватик клуба у Сијетлу. Ипак, последњих недеља је сведок како се Американци веома тешко носе са пандемијом вируса корона.

- Нема полицијског часа, можемо да се крећемо, али је све затворено и немамо где да одемо. Зато смо скоро све време у кући, борим се са досадом и размишљам како сваког дана да анимирам сина Максима - прича Милорад Чавић у телефонском разговору за "Новости".

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Чавић: Олимпијске игре су постале циркус у ком спортисти највише пате, њихово је само да слушају

Коментари (2)

Aja

07.04.2020. 09:16

Divan je osećaj za dobro i lepo rođendansko jutro pročitati intervju Milorada Čavića. Živeo, legendo! Bog nek tebi i tvojim bližnjima daruje dobro zdravlje, vedar duh i istinsku sreću.

Raca Milosavljevic

07.04.2020. 09:34

....neka nam je ziv i zdrav ...i da se sto pre vrati u jednu dobru Srbiju ....