БИО је најбољи на свету, неприкосновен у рингу. Млад, пребогат, јер је у каријери зарадио око 350 милиона долара, али и све је прокоцкао. Мајк Тајсон (53), краљ бокса, али и порока. Дроге, алкохола, баханалија и свега онога супротног од спортског живота.

- Када сам био млад, био сам животиња са новцем. Давао сам новац свима, био сам на журкама код многих, спавао са њиховим мајкама, сестрама, са њиховим рођакама... То су биле оргије. Био сам луд. Био сам болестан, а нисам знао да сам болестан. Куповао сам кола многим девојкама - признао је Тајсон.

Гвоздени Мајк, како су га сви звали, нешто раније је рекао да је више пута покушао да се убије, а овог пута износи нове шокантне детаље из свог раскалашног живота.

- Нисам имао контролу у пићу и храни, спавао сам са много жена... Сада гледам само како да живим здравије, и да будем моралан. Када погледам свој живот који сам живео некада, схватио сам да никада нисам имао емотивни проблем. Имао сам проблем са моралом, био сам без морала - истакао је један од најбољих боксера свих времена.