ХАОС у Будви. На базену "Драган Трифуновић" у суботу су се сукобили полиција и навијачи Партизана, који су дошли да пруже подршку својим ватерполистима у мечу са которским Приморцем. Обрачун је био жесток, у пливалишту је бачен и сузавац, а ван објекта летеле су и каменице.

Пошто су трибине испражњене, на састанку је одлучено да се меч последњег кола групе за пласман од 5. до 10. места А-1 Регионалне лиге одигра у недељу (18.00) без присуства публике.

- Све се десило за време представљања екипа, три минута пре почетка меча. Дошло је до комешања између наших навијача и полиције. Приликом избацивања навијача из пливалишта, у једном тренутку бачен је и сузавац, тако да нисмо могли ни да дишемо. Људи из Будве спровели су нас до свлачионица. И на томе им велико хвала. Од играча, чланова стручног штаба и руководства клуба нико није повређен. Веома нам је жао што се ово десило - истакла је у телефонском разговору директорка клуба са Бањице Татијана Ракас.

Стотинак навијача Партизана дошло је из Будве, Бара и Никшића с намером да помогне својим љубимцима да победе Которане и тако остану у А-1 Регионалној лиги. Међутим, неки су били револтирани због претреса на улазу у базен. Нису хтели то да дозволе, а онда су камењем са оближње плаже засули стаклене површине на базену и једно полицијско возило. Демолиране су и просторије за борилачке вештине. Према првим информацијама нико није повређен, али има приведених навијача. Сви ће бити приведени судији за прекршаје.

ЛИГА ПРОШИРЕНА
УО Регионалне лиге је пре неки дан А-1 лигу са 10 проширило на 12 чланова. Партизан и Приморац у директном дуелу одлучују ко ће као последњи играти бараж са трећепласираном екипом из А-2 лиге, ријечким Приморјем. Црно-бели морају да победе, док је Которанима довољан и бод.