Обрадовић изабрао састав рукометашица за Ђер

Танјуг

05. 03. 2020. у 13:12

Обрадовић изабрао састав рукометашица за Ђер
Селектор женске рукометне репрезентације Србије Љубомир Обрадовић објавио је списак играчица на које рачуна на квалификационом турниру за Олимпијске игре, који ће се одржати од 20. до 23. марта у мађарском Ђеру

Селектор женске рукометне репрезентације Србије Љубомир Обрадовић објавио је списак играчица на које рачуна на квалификационом турниру за Олимпијске игре, који ће се одржати од 20. до 23. марта у мађарском Ђеру.

Ривали рукометашицама Србије биће Мађарска, Русија и Казахстан.

На Обрадовићевом списку нашло се 19 рукометашица: голмани Катарина Томашевић, Јована Рисовић, Кристина Граовац, лева крила: Сања Радосављевић, Тимеа Милошевић, Дијана Радојевић, пивоти: Слађана Поп-Лазић, Драгана Цвијић, Јована Милојевић, десна крила: Жељка Николић, Јована Богојевић, бекови: Јована Стоиљковић, Јелена Трифуновић, Јована Јововић, Кристина Лишцевић, Андреа Лекић, Јелена Лавко, Дијана Штевин и Анђела Јањушевић.

Рукометашице Србије окпуиће се 15. марта у Београду, а дан касније путују у Зрењанин, где ће тренеирати до поласка у Ðер 18.марта.

На старту квалификационог туринира 20. марта српске рукометашице играће против Русије од 20 сати, дан касније ривал им је домаћин од 17.30, док ће последњи меч одиграти 22. марта против Казахстана од 17.30 сати.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације