Селектор ватерполиста Србије Дејан Савић одредио је 15 играча који ће се припремати за четвртфинални сусрет Светске лиге против Шпаније. Како постоје проблеми са базенима у Новом Саду утакмица ће бити одиграна 10. марта у Београду, преноси Б92.

На списку су: Гојко Пијетловић (Орадеа), Димитрије Ристичевић (НБГ 11.април), Филип Филиповић, Душан Мандић (Про Реко), Марко Радовић (Црвена звезда), Душко Пијетловић, Ђорђе Лазић (Солнок), Немања Вицо, Драшко Гогов (Триестина), Милан Алексић (Барселонета), Никола Јакшић (Ференцварош), Немања Станојевић (Раднички), Стефан Митровић (Олимпијакос), Никола Дедовић (Шпандау) и Милош Ћук (Младост).

Због обавеза у ОСЦ и Егеру нису позвани Бранислав Митровић, Андрија Прлаиновић, Сава Ранђеловић и Страхиња Рашовић, што ће бити велики хендикеп са нашу селекцију.

Србија ће имати прилику да се реваншира Шпанцима за три претходна пораза: у четвртфиналу Светског првенства у Јужној Кореји, као и у истој рунди у Светској лиги и недавно на првенству Европе у Будимпешти.