Караван Малих сајмова спорта у 2020. години започели смо у Кули. У спортској сали ОШ "Петефи бригаде" преко 40 клубова општине Кула са својим најмлађим спортистима представили су се основцима и заједно уз спорт провели леп дан.

Председник општине Кула Дамјан Миљанић поздравио је сву окупљену децу уз поруку да треба да се баве спортом и живе здравим начином живота, а да општина Кула има заиста разноврсну понуду.

Помоћник министра за омладину и спорт Дарко Удовичић пожелео је малишанима да одаберу спорт који ће почети да тренирају, а председник Спортског савеза Србије Давор Штефанек истакао је да је поносан на препуну школску халу и поручио малишанима да никад не одустају, следе своје циљеве и буду најбољи у ономе чиме пожеле да се баве.

Давор Штефанек је председнику општине предао и комплете лопти који ће бити подељени свим основним школама у Кули. Подсетимо, спорт у Кули имао је проблеме више година који су одлучношћу и великим трудом Спортског савеза Србије и уз подршку Министарства омладине и спорта прошле године већим делом решени, а прелепа слика послата са Малог сајма спорта биће сјајан  пример у годинама које долазе.