ГРАДСКИ секретаријат за спорт и омладину одлучио је да поништи све одлуке чланова Скупштине Ватерполо клуба Партизан, које су донете 2. децембра 2019. На тај начин је потврдио извештај свог инспектора, који је утврдио да није могла да се настави прекинута седница, на којој су смењени председник Скупштине Зоран Аврамовић и први човек УО Александар Шоштар. То значи да би све требало да се врати на стање пре 2. децембра.


- Добио сам решење Градског секретаријата који је све одлуке на тој седници огласио неважећим. То је још један доказ да смо били у праву када смо тврдили да је Скупштина нелегитимна - истиче за "Новости" Александар Шоштар.


Људи који сада воде Партизан могу да се жале на одлуку Градског секретаријата.


Иначе, чланови Скупштине, који су 2. децембра наставили рад седнице и формирали трочлану комисију (Виловић, Брадајић, Манојловић), су 26. децембра организовали своју изборну Скупштину, на којој су за председника највишег тела изабрали Срђана Мишковића, а за првог човека УО Мирка Брадајића. Мишковић је за данас заказао седницу на којој ће се, између осталог, бирати и потпредседник Скупштине.


У међувремену је клуб издао исписнице тројици ватерполиста (Радоњићу, Радуловићу и Радојевићу) и грчевито се бори за опстанак у А-1 Регионалној лиги.