Признање за СИМ, Прибој кандидат за домаћина отварања

Танјуг

понедељак, 27. 01. 2020. у 16:08

Признање за СИМ, Прибој кандидат за домаћина отварања

Фото: СИМ

Спортски савез Прибоја званично је поднео кандидатуру за домнаћина свечаног отварања Спортских игара младих (СИМ) за Србију 2020. године

Спортски савез Прибоја званично је поднео кандидатуру за домнаћина свечаног отварања Спортских игара младих (СИМ) за Србију 2020. године.

На свечаности проглашења најбољих у прибојском спорту за 2019. годину уједно је уручена и посебна захвалница Спортским играма младих.

Признање председници СИМ Србија Ивани Јовановић уручио је председник општине Прибој Борис Мрдовић.

"Општина Прибој је посебно поносна на сарадњу са Спортским играма младих, које смо одмах препознали као најзначајније промотере школског спорта и развоја олимпијског духа код младих и са којима смо сем успешне сарадње и професионалног односа за свега годину дана успоставили и пријатељски однос који већ даје изузетне резултате код младих спортиста и школске омладине. Заиста се радујући се што смо постали део велике СИМ-ове спортске породице Србије, Босне и Херцеговине и Хрватске, општина Прибој са задовољством подржава Спортски савез у његовој кандидатури за домаћина свечаног отварања Спортских игара младих 2020", истакао је Мрдовић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације