Перуничић утучен после пораза од Црне Горе: Ако мене боли глава, онда сигурно боли и моје играче

Бета

субота, 11. 01. 2020. у 21:43

Перуничић утучен после пораза од Црне Горе: Ако мене боли глава, онда сигурно боли и моје играче
Селектор рукометне репрезентације Србије Ненад Перуничић рекао је да га боли пораз од Црне Горе у вечерашњој утакмици на Европском првенству

Селектор рукометне репрезентације Србије Ненад Перуничић рекао је да га боли пораз од Црне Горе у вечерашњој утакмици на Европском првенству, којим је његова екипа изгубила шансе да се пласира у другу фазу такмичења.

"Обе екипе су желеле победу, могла је победа да оде и на нашу страну, али на крају је превагу однео голман (Небојша) Симић. Када је било одлучујуће он је бранио, иако смо и ми имали доброг голмана вечерас. Ја поразе доживљавам на посебан начин. Све што радим дајем целог себе, пораз мора да заболи, да би следећу морао да играш још бољу. Овај ме је пораз заболео јер је ово била утакмица да ли идемо кући или даље", рекао је Перуничић, пренео је сајт Рукометног савеза.

Србија је у Грацу изгубила од Црне Горе са 21:22, у другом колу Групе А и изгубила је шансе за пласман у другу фазу Европског првенства. Србија је претрпела два пораза, а Црна Гора је овом победом задржала шансу за останак на такмичењу.

"Не волим да кукам, али недостајао нам је (Стефан) Вујић. Нисам кукао ни прошле године када смо остали без (Немање) Зеленовића. Момци су се истрошили у одбрани, било је жестоко", додао је српски селектор.

Он је честитао на победи екипи Црне Горе и селектору Зорану Рогановићу.

"Ако мене боли глава, онда сигурно боли и моје играче. Јако захтевна утакмица на психолошком и физичком плану. Била је жестока борба, читав меч у егалу. И поред свог набоја обе екипе, било је све коректно са обе стране. Уживање за публику, момачки су играли. Пали смо опет у концентрацији, јер смо имали отворене зицере. Тибор (Иванишевић) није одржао континуитет до краја, а Симић је прорадио", рекао је Перуничић.

Рукометаши Србије ће у понедељак од 20.30 играти против Хрватске, у последњој утакмици на турниру.Коментари (6)

Vlado

11.01.2020. 23:27

@Ivan - Ostavku podnesi, dobro reče tvoj kolega kako mu posla porukom otkaz ko da si Murinjo

Jovan

12.01.2020. 01:05

Nije kriv BALVAN sto su ga izabrali za selektora krivi su oni koji su ga izabrali a ti vec 15 godina sahranjuju srpski rukomet.