Боричић: Олимпијско срце је подстрек за даљи рад

Бета

29. 12. 2019. у 09:30

Боричић: Олимпијско срце је подстрек за даљи рад

Фото: М.Вукадиновић

Председник Европске одбојкашке конфедерације Александар Боричић рекао је синоћ да је велика част примити награду Олимпијско срце "генерал Ђурић", коју је добио од Олимпијског комитета Србије

Председник Европске одбојкашке конфедерације Александар Боричић рекао је синоћ да је велика част примити награду Олимпијско срце "генерал Ђурић", коју је добио од Олимпијског комитета Србије.

"Ово је велико признање за мене, награда много значи, без обзира које је врсте. Већ много година сам у српском спорту, највише у одбојци. Тешко је уопште доћи на постоље и примити овакву награду. Увек је велика конкуренција у српском спорту, а ово је подстрек за неке нове напоре и нове подршке српским спортистима", рекао је Боричић.

Он се осврнуо и на одбојкаше Србије, који су такође награђени и пожелео им пласман на Олимпијске игре 2020. године.

"Надам се да ће Србија као победник Европског првенства доказати у Берлину да је заслужено освојила то злато и да ће се наћи на Олимпијским играма. Још једном све честитике свим нашим спортистима. Они су велики шампиони, доказани у својим спортовима, али Игре су врло специфичне и зато та медаља можда вреди више него све друге. Свима им желим успех и срећу", казао је Боричић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације