Тијана Бошковић: Награде ће ме додатно мотивисати

Бета

28. 12. 2019. у 22:50

Тијана Бошковић: Награде ће ме додатно мотивисати

Фото: М.Вукадиновић

Српска одбојкашица Тијана Бошковић рекла је вечерас у Београду да ће је индивидуална признања мотивисати да у наредном периоду да најбоље од себе

Српска одбојкашица Тијана Бошковић рекла је вечерас у Београду да ће је индивидуална признања мотивисати да у наредном периоду да најбоље од себе.

"Велика част за мене је добити признање од Одбојкашког савеза Србије за најбољу одбојкашицу Србије и вечерас за најбољу спортисткињу Србије од стране ОКС. Сигурно да ће ме оне мотивисати да у наредном периоду дам оно најбоље из мене", рекла је Тијана Бошковић новинарима у Скупштини Србије.

Тијана Бошковић проглашена је вечерас за најуспешнију спортисткињу у 2019. години, у традиционалном избору Олимпијског комитета Србије, док је раније данас добила и признање Одбојкашког савеза за најбољу одбојкашицу у години на измаку.

"Хвала ОКС-у, хвала ОШ-у и хвала свима који су ми ове године пружали подршку", додала је она.

О плановима за наредну годину, одбојкашица турског клуба Езачибаши, навела је да на клупском плану "иде све како треба" и додала да је тренутно на то концентрисана, али и истакла да репрезентативке једва чекају Олимпијске игре у Токију.

На питање новинара може ли Србија до медаље у Токију, она је одговорила: "Ово питање ми је постављено милион пута ове године".

"Може, увек верујемо у нас, у репрезентацију, наш квалитет и рад. Надам се да ћемо бити најбоље када то буде најважније", закључила је Тијана Бошковић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације