МИРКО Брадајић је нови председник Управног одбора, а Срђан Мишковић први човек Скупштине Ватерполо клуба Партизан. То је одлука ванредне седнице највишег тела црно-белих, који је организовала трочлана комисија (Виловић, Брадајић, Манојловић). Подсетимо, 2. децембра су смењени председник Скупштине Зоран Аврамовић и први човек УО Александар Шоштар.

Аврамовић и Шоштар су од првог дана тврдили да су нелегитимно смењени, као и да је, по њима, вечерашња седница нерегуларна.

Шоштар и Аврамовић су били на Бањици, седели су у ресторану "Пјато", који је на два корака од трофејне сале, али и да су покушали да дођу на Скупштину били би онемогућени, јер је било ангажовано обезбеђење.

Иначе, седница је била мирна, отворена за медије, јер, како је истакао Брадајић, "немамо шта да кријемо". Подвучено је да је клуб у тешкој ситуацији и да ће све учинити да се стабилизује, одблокира рачун и врати стари сјај. Формиран је и УО у којем су и тројица чланова Шоштарове владе: Саша Илић, Марко Павков и Драган Баквић. Нови су, осим Брадајића: Денис Шефик, Младен Манојловић и др Стефан Кмезић.

Из чланства Скупштине избрисани су дојучерашњи председник Зоран Аврамовић и капитен Никола Радоњић, који је добио исписницу.

ЗАХТЕВ НАВИЈАЧА

ДЕЈАН Радуловић је на Скупштини прочитао саопштење навијача у којем се тражи јединство у клубу, да се сачувају сви играчи како би се изборио опстанак, да се ангажују бивши асови... Обећали су и помоћ, а затражили су и два места у Скупштини клуба.

- Нећемо остати неми ако се управа понаша бахато - подвучено је у саопштењу.