ДОБИЛИ су одрешене руке, али не помишљају да напусте Партизан. Међутим, група играча је у четвртак доживела нови шок, јер им није било дозовољено да вежбају у теретани. У хладну воду нису ни помислили да скоче.

- Један члан трочлане комисије, чије име не желим да кажем, није нам дозволио да уђемо у теретану, иако су у том тренутку вежбали играчи другог тима црно-белих, Бањице. Бранио нам је да уђемо, уз опаску да је нерадан дан због Светог Николе. То нисмо разумели, јер смо тренирали и на Бадње вече, на Васкрс - прича Никола Радуловић, један од четворице играча који је прошле недеље добио дозволу да напусти клуб.

Центар црно-белих тврди да играче не занима политика клуба, да нису ни на чијој страни, већ да желе само нормалне услове за рад, како би напали титулу првака државе.

- И даље се провлачи да смо ми против нове управе. Али, ови потези говоре да су они против нас. Ми се заиста не бавимо клупском политиком, не занима нас ко ће да буде у управи клуба, већ само желимо да нам се обезбеди топла вода у базену - истиче Радуловић.

Никола је на завршној години Стоматолошког факултета. Истиче да и остали играчи студирају, али и да су прави професионалци у базену.

- Сви смо дисциплиновани, вредни, хоћемо да тренирамо. Као професионалци желимо само нормалне услове, а не да је вода хладна, свлачионице прљаве, да се често неко од нас разболева. Сматрамо да у нормалним условима можемо да се боримо за титулу првака Србије, јер имамо квалитет - подвлачи Радуловић.

РАСКИНУТИ УГОВОРИ
ПОДСЕТИМО, осим са Радуловићем, клуб је прошле недеље раскинуо уговоре са Николом Радоњићем, Филипом Радојевићем и Александром Радановићем.