Хрватски боксер Филип Хрговић остварио је највећупобеду у каријери, савладавши Американца Ерика Молину у Саудијској Арабији.

Хрговић је тријумфовао нокаутом у трећој рунди у једном од мечева који представљају увертиру за окршај Ендија Руиза и Ентонија Џошуе.

Хрват је у ринг ушао уз Томпсонову песму "Гени камени", а онда од старта борбе кренуо да диктира ритам. Хрговић је био много бољи и заслужено је славио. Међутим, мрљу на његову победу бацио је недозвољени ударац у потиљак.

Судије нису реаговале, а после меча водитлеј програма је упитао Хрговића да прокоментарише овај "неспортски" потез. На ово питање, уследио је његов оштар одговор:

- Ја сам задовољан борбом. велики респект за Молину, он је велики човек. Захваљујем се тренеру, и целом тиму- рекао је он и додао:

- Ово је рат човече, рат. Морате да користите сва оружја. нисам га ја ударио иза главе, он се окретао. Хоћу да се борим са највећим именима, ово је моја жеља од почетка. ја се надам да ће неко од ових ратника прихватити борбу са младим момком из Хрватске. Могу бити светски првак следеће године, можда и никад. Али, ја сам решен да успем.