Главна звезда боксерског спектакла "Petko's fight night", који је заказан за 28. децембар у Бањалуци, биће најбољи српски крузераш - Вељко Ражнатовић. Српски борац је данассазнао да ће осму борбу упрофи каријери имати саМађаром Атилом Кордом.


- Он се можда зове Атила, али ја ћу за њега бити “бич Божји” у Бањалуци - као из топа је испалио Вељко и додао. - Зна се - идем на нокаут, пети у каријери.


Иако је до сада у ринг улазио са борцима топ класе, чини се да је Атила највећи залогај за перспективног српског борца.


- Ево ме у Бањалуци, спарингујем са Сандром Полетаном под будним оком његовог оца Батице, тренера који нас увек паклено спрема пред мечеве. Ту је и мој кондициони тренер Игор Томашевић, с којим сам радио пред меч са Петром Мрваљем крајем маја у хали “Ранко Жеравица”. Хрвата сам тада нокаутирао за само 90 секунди, не видим зашто би сада било другачије. Већ сам одгледао готово све Атилине борбе, бићу спреман за њега - пуца од самопоуздања Ражнатовић.Организатор спектакла у Бањалуци је Александар Петковић, бивши првак Европе, који је успео да у престоницуРепублике Српске доведе најбоље борце из Босне и Херцеговине, Србије, Хрватске, Русије, Немачке, Мађарске и других земаља. Мечеви из Бањалуке биће преношени на телевизији Арена спорт.БОРОВЧАНИН: КОРДА ЈЕ ВЕЛИКИ ИЗАЗОВ ЗА ВЕЉКА

Бригу о каријери Вељка Ражнатовића однедавно је преузео Ненад Боровчанин, први човек српског бокса. Бивши првак Европе свестан је снаге и квалитета који поседује Мађар.

- Можда је ово прерана борба за Вељка, прејак је ривал. Лично мислим да је, у овом моменту, Корда за њега превелики залогај, али с обзиром на то да је Ражнатовић храбар борац и да је сам желео оваквог противника - онда морада га победи у рингу. Томе се сви надамо. Боће веома тешко за њега, а за нас поред ринга узбудљиво. Уколико победи Мађара, онда је заиста спреман за велика дела. Меч је уговорен у шест рунди, али одмах и реванш уколико онај ко изгуби буде то желео - открива Боровчанин.ВЕЉКОВУЧИНАК У КАРИЈЕРИ

Мечева 7

Победа 7

Нокаута 4


АТИЛИН УЧИНАК У КАРИЈЕРИ

Мечева 22

Победа 14

Победа нокаутом 11

Пораза 8

Пораза нокаутом 6