Искуство из ринга није успела да пренесе на улицу: ММА фајтерки дечко, због раскида, разбио нос

Novosti online

30. 11. 2019. у 16:13

Искуство из ринга није успела да пренесе на улицу: ММА фајтерки дечко, због раскида, разбио нос

фото: facebook/@CindyDandois

Неименовани момак је, пошто му је Синди рекла да жели да оконча њихову романсу, ударио кључевима по глави и том приликом разбио јој нос
ММА борци, у мушкој и женској конкуренцији, важе за прилично бескомпромисне особе. Ипак, искуство из ринга некада не могу да пренесу на улицу, што је најбоље на својој кожи осетила Белгијанка Синди Дандиос.

Наиме, Синди је завршила у болници, пошто ју је, испред његовог дома, претукао дечко, када му је рекла да жели да раскине с њим.

Неименовани момак је, пошто му је Синди рекла да жели да оконча њихову романсу, ударио кључевима по глави и том приликом разбио јој нос.

- То је љубомора. Све време ме је тако третирао, али то нисам схватила. Не волим да се борим ван ринга, нисам улични борац. Ако не видиш да следи напад, тешко га је у потпуности избећи – рекла је Синди, додавши да бившем момку ништа не замера.

- Сви смо људи и сви грешимо. Надам се да је то разумео. Непотребно је да га шаљу у затвор. Оставите га на миру и то је то - казала је Белгијка, која је “зарадила” седам шавова на носу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације