Вељко Ражнатовић (22) биће део спектакла "Petkovic's fight night" у Бањалуци 28. децембра у хали "Борик". Организатор догађаја је Александар Петковић, бивши првак Европе, који је успео да у на једном месту окупи најбоље борце из Босне и Херцеговине, Србије, Хрватске, Русије, Немачке...


Најатрактивнији такмичар је српски крузераш, који ће бити у рингу осми пут у професионалној каријери - Вељко Ражнатовић.


- Последњу борбу сам имао 31. маја у Београду и тада сам окршај са Хрватом Петром Мрваљем завршио за само 90 секунди, наравно победом. До сада имам одличан резултат, седам тријумфа у исто толико мечева, па се надам да ћу пред Бањалучанима наставити низ, ако икако буде могуће - нокаутом! Имам велике циљеве када је у питању бокс, али идем корак по корак. Први је титула првака Европе, а меч у Бањалуци биће само степеник ка томе - рекао је Вељко.


Од ринга ће се истог дана опростити легенда бањалучког бокса, Горан Делић.


- Иза себе имам дугогодишњу и јако богату каријеру, моја последња титула је шампион Медитерана. Дошло је време да се поздравим и опростим од бокса и своје публике, а боље место од овог спектакла за тако нешто нисам могао ни да сањам - изјавио је Делић.


Мечеви из Бањалуке биће преношени на телевизији „Арена спорт“.


ВЕЉКОВУЧИНАК У КАРИЈЕРИ

Мечева 7

Победа 7

Нокаута 4