Легендарни возач Формуле 1 Михаел Шумахер пре шест година доживео је тешку несрећу на скијању. Од тада наводно више није исти, али његово стање као и његова терапија обавијени су велом тајне.

А бивши менаџер легендарног Немца напао је Корину Шумахер, његову жену. Он тврди да му она не дозвољава да приђе близу Михаелу због страха да се не открије истина о томе како је он третиран.

- Волео бих да знам како је он и да му пружим руку, али нажалост, Коринна ми не да. Она се вероватно боји да ћу одмах схватити шта се догађа и свима открити истину - рекао је Вебер у једном документарном филму, али она му није остала дужна.

У једном од својих ретких интервјуа у потпуности је оповргнула Вебера:

- Он је у најбољим могућим рукама и дајемо све од себе како бисмо му помогли. Схватите нас, следимо његове жеље да његово здравље остане тајна. Све што је људски могуће како бисмо му помогли, ми радимо. Тако осетљиву тему као здравље држимо у приватности јер он то жели - рекла је Корина.

Шумахер није виђен у јавности још од несреће, а с обзиром на мањак информација, медијји и обожаваоци Формуле 1 углавном само спекулишу о могућим ситуацијама.