ММА лава у ноћи шампиона у Новом Саду

Novosti online

субота, 09. 11. 2019. у 17:05

ММА лава у ноћи шампиона у Новом Саду

Фото: ММА

Права ноћ шампиона, са реномираним учесницима из свих крајева света, одржаће се под патронатом једне од најцењенијих европских ММА организација

Велика дворана новосадског Спенса 07. децембра 2019. биће дом највећем интернационалном ММА спектаклу који смо имали прилику да видимо у нашој земљи и региону претходних година. Права ноћ шампиона, са реномираним учесницима из свих крајева света, одржаће се под патронатом једне од најцењенијих европских ММА организација - Serbian battle championship” (СБЦ). Двадесет и пета СБЦ приредба обећава историјски спортски догађај о којем ће се дуго причати.


СБЦ 25 - Revenge! састављен је од великог броја интернационалних ММА дуела највише светске класе, од којих би сваки појединачно могао да предводи највеће светске и европске турнире. Најављено је чак пет борби за престижне СБЦ шампонске појасеве, који су се показали као најбоља препорука и најбржа улазница за највеће светске ММА позорнице - УФЦ, Белатор, ПФЛ, итд.


Главна борба вечери биће реванш за појас СБЦ шампиона у полутешкој категорији, између две легенде светског ММА - актуелног шампиона, који је наступао на свим великим светским турнирима, из Бразила, Мајкла "Биг Риг" Фалкаа, и изазивача, хрватског борца са највише УФЦ наступа иза себе, Игора Покрајца.


Појас у лакој категорији, до 70 килограма, браниће једна од највећих светских нада, представник легендарне бразилске академије, Џексон Лоуреиро, против домаћег борца, искусног и реномираног ратника из Београда, Слободана "Лимп" Максимовића. Власник шампионског појаса у велтер категорији, Бугарин Владислав Канчев, по први пут ће бранити своју титулу у Новом Саду, против непораженог професионалца из Бразила, Макса Денера Виеире. Један од најбољих домаћих бораца који је каријеру пре регионалне сцене градио на најјачим приредбама у Енглеској, Миро Јурковић, бориће се за упражњену СБЦ титулу у средњој категорији против светског првака у бразилској џију-џици, из Бразила, Маноела Фернандеса Нета. За наслов најбољег борца у мува категорији гледаћемо врхунски бразилско-руски окршај искусни професионалац ЖоридсонРеис де Соуза из Бразила бориће се против непораженог дагестанског феномена, са највишим одличјима на светским комбат самбо такмичењима, Магомедгаџија Шанавазова.


Поред ових пет шампионских дуела видећемо још велики број борби највише светске класе у којој ће стасати нови шампиони и интернационалне ММА звезде.


Један од највећих домаћих потенцијала, непоражени проспект новосадског „Фамили фајт тима”, Предраг Богдановић, имаће испит каријере против реномираног бразилског борца, мајстора партерне борбе, Лаерте Силве. Руски ратник са адресом у Србији, Кирил Тропинин, одмериће снаге у СБЦ хексагону са једним од најталентованијих бразилских бораца нове генерације, Лукасон Ананијасом. Бескомпромисни борац из Београда, Ненад Аврамовић, имаће највећи тест досадашње каријере против искусног борца највишег светског реномеа, представника легендарног Америцан Топ Теама, из Сједињених Америчких Држава, Марсела"Мела" Алфаје. Свима познато име домаће ММА сцене, Немања Уверић, враћа се у борилиште против искусног ратника из Бразила, Жан Фелипеа Пресетеса Дос Сантоса. Бивши СБЦ шампион у лакој категорији, из ФФТа, Немања Ковач, укрстиће рукавице са реномираним бразилским противником Антонијом "Негом" Паулом. Једна од највећих ММА нада из Хрватске, бескомпромисни Марио Жгела бориће се против чувеног борца из Бразила, Живага "Гибе" Франциска.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације