Вујасиновић: Партизан јачи на свим фронтовима

С.К.

07. 11. 2019. у 19:33

Вујасиновић: Партизан јачи на свим фронтовима
У утакмици смо били све док Партизан није показао да је јачи на свим фронтовима. Честитамо им на одласку на финални турнир. Ми формирамо тим, каже Владимир Вујасиновић

ДУЕЛ ватерполиста Партизана и Новог Београда 11. април, у четвртфиналу Купа Србије, више ће се памтити по три црвена картона која су гости (тренер Вујасиновић и играчи Асановић и Николов) добили за пола минута него по убедиљивој победи црно-белих од 17:6.

- У утакмици смо били све док Партизан није показао да је јачи на свим фронтовима. Честитамо им на одласку на финални турнир. Ми формирамо тим, тако да је ово нама само успутна станица ка седмом месту у првенству. Надамо се да ћемо да остваримо тај успех, који нам дозвољава Прва лига Србије, јер Суперлигу могу да играју шест екипа из Регионалне лиге - било је све што је желео да каже стратег Новог Београда Владимир Вујасиновић.

Иначе, два и по минута пре краја треће четвртине, код вођства Партизана од 9:6, судија Раковић је искључио Асановића због ударања играча преко лопте. Убрзо је црвени картон показао Вујасиновићу и Николову. У том тренутку све је било решено.

- Преломио је "бруталити" који је направио Асановић. Али ми смо и до тог тренутка контролисали утакмицу. За нас је ово била веома битна утакмица, много ствари се пише у вези с клубом, а имали смо проблема и са водом. Најбитније је да смо у полуфиналу - наглашава стратег Партизана Стефан Ћирић.

ФАВОРИТИ ЛАКО

ЧЕТВРТФИНАЛЕ Купа Србије: Црвена звезда - Војводина 17:8, Раднички - Наис 16:4, Шабац - Бањица 19:6, Партизан - Нови Београд 11. април 17:6.

На финални турнир, 30. новембра и 1. децембра, пласирали су се бранилац трофеја Шабац, Црвена звезда, Раднички и Партизан.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације