Рађен угостио децу са Косова и Метохије: Циљ је испуњен, сви су научили да пливају (ФОТО)

С. К.

05. 11. 2019. у 13:17

Рађен угостио децу са Косова и Метохије: Циљ је испуњен, сви су научили да пливају (ФОТО)

Деца са Косова и Метохије

Деца су поред сјајних тренинга имала прилику и да упознају свој главни град, Београд

Захваљујући сарадњи Канцеларије за Косово и Метохије и кампа "Number one" у Панчеву,  трећу годину заредом, били су малишани из наше јужне покрајине. Деца су у протеклих осам дана савладала технику пливање, отркила тајне ватерпола, а имала су и прилику да се упознају са легендама нашег најтрофејнијег спора

Деца су поред сјајних тренинга имала прилику и да упознају свој главни град, Београд, тако да су за осам дана обишла: Калемегдан, Авалски торањ, Храм Светог Саве, стадион "Рајко Митић", Војни музеј, Природњачки музеј, музеј Илузија и музеј Николе Тесле. Пројекат је подржао и град Панчево.

- Деца су сјајна! Циљ је испуњен , јер су сви научили да пливају. Радујемо се наставку сарадње са канцеларијом за Косово и Метохију као и са општином Грачаницом. Посебно бих се захвалио Владики Стефану Сарићу и свештенству Храма Светог Саве. Ватерполо клуб "Винд спорт" угостио је децу на базену, где смо заједничким снагама научили основне технике ватерпола. Видимо се и у сезони 4 са новим програмима и иновацијама - истакао је кординатор кампа легендарни ватерполиста Никола Рађен.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације