Олимпијска виза је све ближе: Бронза за Милицу Мандић у Барију

Танјуг

03. 11. 2019. у 20:09

Олимпијска виза је све ближе: Бронза за Милицу Мандић у Барију

Милица Мандић фото: ЕПА

Српска репрезентативка у теквондоу освојила је треће место на Екстра Европском првенству и важни бодови за одлазак на Олимпијске игре у Токију 2020.
Српска репрезентативка у теквондоу Милица Мандић освојила је бронзану медаљу на Екстра Европском првенству у Барију.

За Милицу је ово још једно вредно одличје у богатој ризници, уз које долазе и важни бодови за одлазак на Олимпијске игре у Токију 2020.

Мандићева је на путу до победничког постоља победила у првом колу Гркињу Евгенију Сари 3:0. У четвртфиналу Рускиња Полина Кан није имала решење за српску шампионку која овај меч решава 5:3.

На жалост у полуфиналу, Милица није могла да нађе решење за стару спортску противницу, Британку Бланку Валкден, троструку светску шампионку, која је славила са 18:8.

Уз бронзану медаљу, Милица је убележила и вредне бодове за одлазак на Олимпијске игре.

- Срећна сам што сам поново на постољу, и због освојених бодова. Али исто тако мислим да могу још боље. Имала сам грешке у полуфиналу које нисам смела да направим. Враћам се кући са добрим утиском и жељна да напредујем и радим на себи. Хвала тренеру Драгану Јовићу и целом тиму који су увек уз мене и помажу ми да остварим наш заједнички циљ - рекла је Мандићева.

Претходно је бронзу у Барију освојила Тијана Богдановић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације