ПО МЕДАЉЕ У САРАЈЕВО: Кик-бокс репрезентација Србије стартује на, до сада најквалитетнијем, СП

Н. И.

20. 10. 2019. у 08:51

ПО МЕДАЉЕ У САРАЈЕВО: Кик-бокс репрезентација Србије стартује на, до сада најквалитетнијем, СП

СПРЕМНИ Кик-бокс селекција Србије Фото КБСС

Атмосфера у српском тиму је фантастична. Момци и девојке једва чекају да уђу у ринг. Ово је прилика за све нас да покажемо у каквој смо форми - каже капитен Стошић
СРПСКИ кик-боксери су на Светском првенству у Сарајеву. Све што је данас на планети вредно у овом спорту биће у престоници Босне и Херцеговине од недеље до 26. октобра, а наше сениоре предводе селектор Божидар Ђермановић и капитен репрезентације и светски првак Никола Стошић.

- Конкуренција у Сарајеву ће бити паклена и до сада је пријављено више од 800 најбољих сениора света. Нису само бројке оно што чини ово првенство вероватно најквалитетнијим до сада, већ су и имена пријављених такмичара за поштовање - каже селектор Ђермановић.

Наша селекција ће на СП бројати 21 такмичера, међу којима је 12 момака и девет девојака.

- Атмосфера у српском тиму је фантастична. Момци и девојке једва чекају да уђу у ринг. Ово је прилика за све нас да покажемо у каквој смо форми, јер најбољи такмичари света долазе у Сарајево - каже капитен Стошић.

Делегацију Кик-бокс савеза Србије предводи председник Срђан Бугарчић, а селектор Ђермановић води следећи тим: Никола Стошић, капитен (-81 кг), Данијел Мемедовски (-60), Марко Цветановић (-63,5), Александар Коновалов (-67), Милош Кељановић (-75), Љубо Јалови (-86), Бојан Џепина (-91), Никола Филиповић (+91), Слободан Мијајловић (-71), Никола Тодоровић (-75), Александар Менковић (-81), Јован Стевановић (-69), Маја Остојић (-48), Саида Буквић (-52), Ајла Лукач (-56), Валентина Кери (-60), Сара Зећири (-48), Сташа Веић (-52), Милана Бјелогрлић (-60), Теодора Манић (-65), Александра Крстић (-70).

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације