“Новости” су прославиле 66. рођендан, а честитке и даље стижу са свих страна. Многи људи из света спорта су нам пожелели много среће и дуг век трајања.


БОЖИДАР МАЉКОВИЋ: ДОСЛЕДНИ И ОБЈЕКТИВНИ


"НОВОСТИ" читам пре свега јер прате и подржавају спортисте, славе спорт и лист су који, већ деценијама, одликују правовременост и објективност. Уверен сам да ћете и убудуће остати доследни себи и одани својим читаоцима. "Вечерње новости" су дневни лист са препознатљивом репутацијом, и с њима је увек част сарађивати - каже председник Олимпијског комитета Србије.


НЕБОЈША ИЛИЋ: ТАЧНО И ПРОВЕРЕНО


ЧИТАМ "Новости" дуги низ година, са великим задовољством. Увек проверене и тачне информације, по том питању ништа се не мења у "Новостима". Имам поверење у ваше новине - каже тим менаџер кошаркаша Звезде.


НОВИЦА ВЕЛИЧКОВИЋ: ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА


ЈОШ као клинац сам читао "Новости", јер је то био део породичне традиције. У годинама када сам имао своје најлепше кошаркашке тренутке у Србији и иностранству, "Новости" су објективно бележиле сваки наш пораз, сваку нашу победу, сваку нашу титулу - поручује капитен кошаркаша Партизана.


ДИМИТРИЈЕ РИСТИЧЕВИЋ: ОДРАСТАО УЗ "НОВОСТИ"


ОД када знам за себе у мојој кући су се увек читале "Новости". Искрено, не пратим политику, али могу да кажем да су текстови садржајни, увек причу пренесу на прави начин, тако да је доживљај потпун. "Новости" увек читам са задовољством. Пожелео бих вам срећан рођендан и да увек будети први у свом послу - каже голман ватерполо репрезентације Србије.