ТРАГЕДИЈА У РИНГУ: Патрик Деј није преживео последице нокаута

Новости онлине

17. 10. 2019. у 09:40

ТРАГЕДИЈА У РИНГУ: Патрик Деј није преживео последице нокаута
Амерички боксер није издржао последице нокаута Чарлса Конвела и преминуо је у болници после неколико дана проведених у коми

Боксер Патрик Деј (27), на жалост, није добио битку са животом - преминуо је у болници у Чикагу после неколико дана проведених у коми. Американац је у последњој рунди меча добио нокаут од Чарлса Конвела (21) после кога није устао. Хитно је превежен у болницу где су одмах обавили операцију на мозгу, после које је пао у кому.


"Био је син, брат, добар пријатељ многима. Његова позитивност и јак дух остављали су утисак на све које је упознао", написао је у саопштењу промотер борбе Лу ди Бела, а преноси Би Би Си.После борбе поруку је објавио и млади Конвел:"Никада нисам помислио да би ово могло да се деси Деју, хтео сам само да победим. Да могу све да вратим учинио бих то. Нико не заслужује да му се то деси"

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (9)

Dali

17.10.2019. 12:53

@Milos - Naravno da je plemenit sport, sta to tebe toliko pogadja? Covek ima pravo da odlucuje sam o svojoj sudbini, svestan rizika usao je u ring. Ljudi ginu i u automobilizmu, alpinizmu, biciklizmu itd. O cemu pricas ti prijatelju? Jok, treba sad da zabrane boks...

Ana

17.10.2019. 11:30

Kako se ovo ranije nije desavalo na zvanicnim mecevima? Jeste u onim ilegalnim, Ali u zvanicnim mecevima ne znam za takav slucaj.

Никола

17.10.2019. 13:16

И у фудбалу су спортисти умирали на терену, није то везано само за бокс.