Спектакл у рингу је загарантован

С.О.

07. 10. 2019. у 08:40

Спектакл у рингу је загарантован

Фото: БСС

Стошић: Момци су инспирисани, јер само кроз добру Лигу и такмичења сазревате свакодневно, проналазите своје добре стране као и своје мане и покушавате да их решите спремајући се за наредне мечеве

МЕТАЛАЦ из Ваљева је прошле године освојио шампионску титулу у Боксерској лиги Србије, а у нову сезону, која стартује 10. октобра, дербијем између Лознице и Наисуса, улази седам клубова, подељених у две групе. А групу Суперлиге чине: Сомбор, Раднички (Београд) и Металац (Ваљево). Група Б: Лозница, Радинчки (Крагујевац), Војводина и Наисус (Ниш).


- Прошла сезона је од почетка до краја била спектакуларна, а сада добија наставак на радост свих поклоника бокса у нашој земљи, а знамо да их је велики број - рекао је на промоцији Суперлиге, у бутику Rancco у Београду, потпредседник БСС Милош Гобељић.


Конференцији су присуствовали и млади боксерски асови Србије, актери будућих лигашких окршаја: Петар Стошић (Наисус), Никола Јовановић (Раднички, Београд), Милосав Савић (Металац, Ваљево), Александар Стојановић (Раднички, Крагујевац), Ненад Јовновић (Лозница), Владимир Губаш (Сомбор).


- Момци су инспирисани, јер само кроз добру Лигу и такмичења сазревате свакодневно, проналазите своје добре стране као и своје мане и покушавате да их решите спремајући се за наредне мечеве, самим тим и за борбе на међународној сцени. Сви смо мотивисани, у форми и једва чекамо да борбе почну, а циљ је свима само један - титула екипног шампиона Србије - поручује репрезентативац Србије, капитен БК Наисус, Петар Стошић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације