ОСТАВКА ПЕРУНИЧИЋА: Рукометаши Звезде остали без тренера

В.Н.

22. 09. 2019. у 20:45

ОСТАВКА ПЕРУНИЧИЋА: Рукометаши Звезде остали без тренера
Искусни стручњак се на овај потез одлучио после пораза црвено-белих у другом колу АРКУС лиге у "Шумицама" од лесковачке Дубочице - 21:24. Београђани су и у првом колу изгубили од Новог Пазара

СЕЛЕКТОР рукометаша Ненад Перуничић од синоћ није више стратег Црвене звезде. Искусни стручњак се на овај потез одлучио после пораза црвено-белих у другом колу АРКУС лиге у "Шумицама" од лесковачке Дубочице - 21:24. Београђани су и у првом колу изгубили од Новог Пазара.

- Видели сте начин на који смо играли, на који смо изгубили. Били смо обезглављени, направили велики број техничких грешака, лоше одиграли контре и полуконтре, изгледало је да немамо два заједничка тренинга, што је за мене као тренера поражавајуће, с обзиром на оно што радимо. Ја више нисам тренер Звезде, то је најбоље за клуб и за мене. Није била добра одлука, другачије играчи реагују на мене, да ли је то страх или шта, не знам. Пробаћемо на овај начин да раздрмамо екипу - рекао је Перуничић по завршетку меча.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Александар Бјелић Бар

22.09.2019. 21:23

Владане Милојевићу, следи пример искрених људи, доста си глумио стручњака.

sportmaki

22.09.2019. 21:54

Par puta sam pisao da sam ga gledao kao igrača davne 1993u Češkoj kad su izgubili sa petnaest razlike i nije mi se dopadao.Kso treneru sam mu predviđao kratku karijeru.On je umišljena i vazdignuta veličina.