Српске одбојкашице: Сваким даном смо све боље

Бета

17. 09. 2019. у 17:08

Српске одбојкашице: Сваким даном смо све боље

Фото ОСС

Репрезентативке Србије у одбојци рекле су данас да су задовољне атмосфером у тиму на Светском купу и да је комбиновани састав сваким даном бољи

Репрезентативке Србије у одбојци рекле су данас да су задовољне атмосфером у тиму на Светском купу и да је комбиновани састав сваким даном бољи.

"Задовољне сме атмосфером и игром јер нисмо још биле у овом саставу и нисмо ни биле у прилици да се уигравамо. Забележиле смо и победу која нам даје додатни мотив да још боље тренирамо и покажемо се у правом светлу. Сваким даном смо све боље. Уз добру атмосферу и пожртвованост ћемо остварити циљани резултат", рекла је Бојана Гочанин у граду Хамамацу.

Српске одбојкашице су у Јапану забележиле два везана пораза на почетку од Бразила и САД, а потом су биле боље од Кеније.

Наредну утакмицу играће у среду од 4.00 против Аргентине, која је до сада забележила сва три пораза.

"Против Бразила смо пружиле максимум и једна лопта је недостајала да победимо. Против САД није било баш најбоље, а потом смо оствариле и прву победу. То очекујемо и против Аргентине", казала је Сара Лозо.

Тренер екипе Александар Владисављев, који води репрезентацију уместо селектора Зорана Терзића, рекао је да је задовољан игром комбинованог тима у прва три кола.

"Океј, прва два ривала су била веома јака и уследили су порази, али приступ против Кеније је био веома добар, иако је ривал знатно слабији од нас. Мотивациони фактор у таквим утакмицама уме да буде занемарен", рекао је Владисављев.

Владисављев је казао да је распоред у Јапану веома неповољан и да домаћин "има неразумевање према реномеу" српског одбојкашког тима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације