НАЈЛЕПШЕ ЈЕ КОД КУЋЕ: Овације за Тијану Бошковић у Билећи

Д. Цураћ

12. 09. 2019. у 20:09

НАЈЛЕПШЕ ЈЕ КОД КУЋЕ: Овације за Тијану Бошковић у Билећи
Много пута сам рекла да нам подршка из Српске много значи. Сваки пут када имам прилику да покажем да сам из Билеће, ја то с поносом и урадим - прича Тијана

НАЈБОЉА одбојкашица Европе и света Тијана Бошковић стигла је у своју родну Билећу, где су је дочекали породица, пријатељи и бројни суграђани, како би заједно прославили последњи успех репрезентације Србије - титулу првака Европе.


- Веома сам узбуђена и срећна што сам издвојила време да дођем кући, јер ипак је најлепше бити овде. Поносна сам на нашу репрезентацију, на успех који смо остварили, а хвала мојим Билећанима на огромној подршци свих ових година - истакла је МВП првенства у Анкари.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:Тијана за “Новости”: Најлепше се слави са народом!


Њеним саиграчицама и њој много значи подршка из Републике Српске, а свима је познато да после сваког великог успеха репрезентације у Тијаниним рукама завијори се застава са именом градом одакле је кренула да осваја све што се у одбојци може освојити.


- Много пута сам рекла да нам подршка из Српске много значи. Сваки пут када имам прилику да покажем да сам из Билеће, ја то с поносом и урадим.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:ТИЈАНА, РАДОСТ НАШИХ СРЦА: У Билећи поносни на своју шампионку и најбољу европску и светску одбојкашицу


Свој кратки одмор провешће у Билећи, а у њеном граду већ се спремају за дочек наредне године, када су на реду ОИ. Да би то волеле репрезенатитвка Србије не крије, али истиче да је рано сада о томе причати.


- Ми се сада трудимо да уживамо у европском злату. Два главна циља у овој години смо остварили - оверили смо визу за ОИ и одбранили тутулу Старог континента. Знамо да сви очекују Олимпијске игре следеће године, али о томе ћемо причати када дође време - нагласила је Тијана Бошковић, захваљујући се суграђанима на свему, у дворани која носи њено име.


"МОЈА СЕКА МВП"

ТИЈАНУ Бошковић у Билећи су дочекали њена породица, пријатељи и многобројни углавном млађи грађани. Ни овог пута емоције нису изостале, Тијана је била посебно срећна када јој је испред дворане притрчао мали рођак Арсеније Бошковић, који је носио мајицу са натписом "Моја сека МВП".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)

Alex vrnjački

13.09.2019. 07:15

Sve što se slavi u Srbiji, slavi se i u Republici Srpskoj i naravno da treba i obratno. Pozdrav braći i sestrama preko Drine.

bozo

22.09.2019. 17:04

Crnogorka uzduz i poprijeko. Boskovica nema a da nijesu i CG. Slicno je sa mnogima koje sad silu na sramotu pokusavaju da odvoje od domovine. Djokovici, Draskovici, Samardzici, Prlje, Prelevici i td. No sto zan sekta osim da sektasi :)